Mötesplatser

Här samlar vi mötesplatser som finns längs linje 17. Har du tips på fler mötesplatser som du vill ska läggas till? Maila linje17hemsida[snabel-a]lists.fiff.se.

Sputnik mötesplats är en lokal som ligger på Fallskärmsgatan 22 i Skarpnäck. Lokalen hyrs och drivs av en ideell förening som heter Mötesplats Skarpnäck. Föreningen är religiöst och partipolitiskt obunden. Det finns fika till försäljning men man måste inte handla för att få vistas i lokalen. Alla människor i alla åldrar är välkomna och lokalen är handikappanpassad. Det går även att hyra Sputniks lokaler för en symbolisk summa.

Skarpnäcks kulturhus har ett bra program och ett hjälpsamt kalendarium. Här finns bland annat fotolabb, screentryckarstudio, replokaler mm.

Kaffestugan torpet Orhem ligger mitt emellan sjöarna Flaten och Drevviken. Här finns hembakta bullar, hemlagad mat och en hel del evenemang.

Turteatern och Biograf Reflexen huserar i Kärrtorp.

Bibliotek på Linje 17. Förutom utlåning av böcker osv. anordnar biblioteken också språkcaféer, juridisk rådgivning, läxhjälp, sångstund m.m. Se mer under respektive biblioteks evenemang.

Björkhagen / Bagarmossen / Skarpnäck

Ungdomsgårdar på Linje 17. Varierande utbud på de olika ungdomsgårdarna, från café och biljardbord till replokal och boxning.

Bagishuset / Björkhagens Fritidsgård / Skarpnäcks Fritidsgård

Öppna förskolor
Fyrens öppna förskola och parklek, Kärrtorp

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook