The world calling Linje 17!

 

Till söndagens manifestation i Kärrtorp efterlyser vi hälsningar och stöd från er alla. Från din lokala demo, från din organisation eller ditt hjärta. Från andra förorter, byar och andra delar av världen. Skicka en hälsning – på max tjugo ord – till denna email-adress, så läser vi upp ett urval på manifestationen!
world_calling@linje17.se

For the demonstration this sunday the 22nd we want greetings and support from all of you. From your local demonstration, from your barricades, organisation or your heart. From other suburbs, villages and other parts of the world. Send us a greeting – maximum 20 words – to this email address. We will read some of them at the demonstration in Kärrtorp!
world_calling@linje17.se

Para contribuir a la manifestación del domingo en Kärrtorp les pedimos saludos y apoyo de todos ustedes. Desde la demostración local de su organización o su corazón. De otros suburbios, pueblos y otras partes del mundo. Envíe un saludo – de máximo veinte palabras – a esta dirección, y leeremos algunos en la manifestación!
world_calling@linje17.se

Pour la manifestation du dimanche 22, nous souhaitons recueillir les témoignages de soutien de vous tous; depuis vos manifestations locales, de vos associations et organisations, mais aussi de votre cœur. Depuis les autres banlieues, les villages ou les quatre coins de la planète, envoyez-nous vos soutiens, maximum 20 mots, adressés à l’adresse mail ci-dessous. Certains de ces messages seront lus lors de la manifestation de Kärrtorp!
world_calling@linje17.se

Per la manifestazione di domenica 22, chiediamo il sostegno di tutti voi. Dalla vostra manifestazione locale, dalle vostre barricate, dalla vostra organizzazione e dal vostro cuore. Da altre periferie, paesi e altre parti del mondo. Mandateci un saluto – massimo 20 parole – all’indirizzo qui sotto. Ne leggeremo alcuni alla manifestazione di Kärrtorp. world_calling@linje17.se

Ihr könnt mit solidarischen Grüssen an der Demonstration in Kärrtorp am Sonntag teilnehmen. Von deiner lokalen Demo, deiner Organisation oder deinem Herzen. Von anderen Stadtteilen, Dörfern oder anderen Teilen der Welt. Schickt einen Gruss – maximal zwanzig Wörter lang – an diese Addresse und wir werden einige davon auf der Demo in Kärrtorp vorlesen!
world_calling@linje17.se

Översätt gärna till fler språk nedan/Please translate to more languages in the comments – but email your greetings to the email adress world_calling@linje17.se!

12 reaktioner på ”The world calling Linje 17!”

 1. Möt rasism med allt den inte är – kärlek. Mota den i grindarna in till vårt samhälle , innan den får fäste i människor. Tack till alla som kom hit idag!

 2. Uz svētdienas manifestāciju Kärrtorp mēs aicinam jūs visus sūtit sveicienus un atbalstu. No jūsu vietējiem cilvēkiem, no jūsu organizācijas vai savas sirds. No citām priekšpilsētām, ciemiem un citām pasaules daļām. Nosūti sveicienu – max divdesmit vārdus – uz šo e-pasta adresi, lai mēs varētu nolasīt dazus no tiem demonstracijā!
  world_calling@linje17.se

 3. Voor de manifestatie komende zondag, 22 december, in Kärrtorp willen we graag groeten en steun van jullie allemaal ontvangen. Van je lokale demonstratie, van je organisatie of vanuit je hart. Van de voorsteden, dorpen en andere delen in de wereld. Stuur ons een groet – maximaal 20 woorden – naar dit email adres. We zullen een deel oplezen tijdens de manifestatie!
  world_calling@linje17.se

 4. Un saluto di solidaritá da Bologna, Italia! Vi auguriamo Una Vittoria sciacciante nella Lotta Contro il fascismo!

 5. “Ignorance and prejudice are the handmaidens of propaganda. Our mission, therefore, is to confront ignorance with knowledge, bigotry with tolerance, and isolation with the outstretched hand of generosity. Racism can, will, and must be defeated.”
  ― Kofi Annan

 6. “We’ve got to face the fact that some people say you fight fire best with fire, but we say you put fire out best with water. We say you don’t fight racism with racism. We’re gonna fight racism with solidarity.”
  ― Fred Hampton

 7. Jag och mina vänner i Ghana står bakom er. Ni kan luta er mot oss när ni blir trötta och vi kommer att lyfta er.

  Viveca med familj. Accra Ghana.

 8. Un saludo desde Gubbängen/Estocolmo a todas las personas que apoyan a Linje 17 y estan contra el rasismo

 9. Hälsningar från nordöstra Brasilien! Om jag var i Sverige skulle jag åka till Kärrtorp idag. Jag vet att jag skulle träffa släkt och vänner. Som det är nu får mitt stöd bli många och varma tankar!

 10. Ein Gruss des Solidaritäts mit Kärrtorp aus Berlin! Vereinigt widerstehen wir den Nationalsozialismus und Faschismus, mit Liebe als Waffen werden wir den Hass löschen!!

 11. En hälsning från Uruguay!! Vi måste stå på oss!Vi vill inte ha fascister på våra gator!!vi vill inte ha rasister i vår vackra värld!!!Bort med dem!!
  Heja Kärrtorp!! Vi/jag står på er sida!!!

Kommentarer är stängda.