Linje 17 mot rasism 15/12: Uppdatering

Nu har det hänt igen: I torsdags kväll åkte en ensam man med utländsk bakgrund till Kärrtorp för att hälsa på en kompis. En nazist kom fram till honom och började provocera, och snart dök 6-8 till upp bakom ett hörn och började jaga mannen, som lyckligtvis kom undan. Vi vill därför uppmana alla att vara vaksamma, men samtidigt betona hur VIKTIGT det är att vi alla nu sluter upp nästa söndag!! Och att vi sprider budskapet bland vänner, grannar, lokala föreningar m.m.!

Det som gäller är alltså söndag 15/12 klockan 12:00 på torget i Kärrtorp.

Vi kommer också att behöva låna ljudanläggning, eller hyra en billigt. Varken Turteatern eller Reflexen kan tyvärr låna ut. Hör av er om ni vet någon som kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *