Linje 17 Kultur: Inför Arbetslinje 17

Nej, det är inte så illa som det låter. Det är vår nystartade kulturgrupp, som är i full färd med att planera sitt första evenemang: en heldag på Turteatern i Kärrtorp, under temat ”arbete”.

Vill du uppträda med musik, leda en diskussion, läsa poesi eller kanske något helt annat? Hör för all del av dig till oss via Telex, brevduva, e-post eller något annat sätt du finner lämpligt (obs, gatsten genom fönstret undanbedes). Och håll utkik på vårt Facebook-evenemang och Linje 17 Kulturs sida!

För den som gärna vill sprida affischer, finns den första versionen i A3-format att ladda ned här. Eller så väntar ni litegrann tills nästa version kommer, med mer information på. Ruskigt snygg är den hursomhelst:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *