17 juni: odlarfest x 2

Söndag 17 juni avlöser festligheterna varandra.

Invigning av Kärrtorps gerillaodling 11:30

Kom på ett skönt häng och fira med oss. Nu växer det i bäddarna och det finns massor av vild mat att äta.
Det blir dumstrad eller donerad mat från lokala butiker tillsammas med de vilda ätbara växter som redan är skördeklara. Vi lagar mat på en biokolsmila och tillverkar biokol samtidigt som vi får lunch. Det blir konstutställning, poesiläsning, musik, biholkstillverkning, gratisshop, aktivitet för barn m.m. Alla är välkomna att bidra med någonting i fixandet av festen.

Kom som du är, ta gärna med dig nåt du inte behöver (kläder, prylar, plantor, fröer, leksaker o.s.v.) till gratisaffären. Om du gillar att spela ihop med andra, ta med ett instrument (allt från kastrullock, bongotrummor, flöjt till gitarr) så skapar vi musik tillsammans. Platsen har en skön akustik!

Oss hittar du på Kärrtorps Idrottsplats bakom den gröna tennishallen. Välkomna!

Tillägg 7/6: Här finns en affisch i pdf-format!

Kultur i Matparken 15:00

Bandet Compas spelar reggae- och skainspirerad revolutionär baktakt. Utomhusateljé/målarverkstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *