Planeringsmöte 9 maj

Onsdag 9 maj ska Linje 17 ha ett möte i samband med öppna matlaget på Tre Portar. Om ni vill äta, föranmäl er gärna här (via länk i vänstermarginalen)! Maten serveras 17:30 och mötet äger rum c:a 18:00.

Det kommer att bli övervägande parad-planering — inför Linje 17-paraden nu på söndag. Plakat- och vimpel-verkstad samt barnaktivitet kommer att finnas!

Men i helgen infaller ju även ”Boendedialogen” i Bagarmossen, anordnad av staden och de allmännyttiga bostadsbolagen. Det vore önskvärt om vi — och då särskilt Bagisborna — kunde ta tillfället i akt och inspirera varandra inför detta. Kläcka välformulerade frågor och argument m.m. Så även detta ska vi försöka hinna med under mötet på onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *