Linje 17-möte om PARADEN! Onsdag 9/5 kl. 18

I år har vi bestämt oss för att göra en parad under ”Stadskampsveckan” som äger rum 7-13 maj. Vi kommer att ordna en parad för lokal kamp och organisering. Vi kommer att gå i tåg från Kärrtorp, Bagarmossen och Skarpnäck för att sedan mötas upp vid Bergholmsskolans gamla fotbollsplan, belägen i den skog som är hotad av väg och radhusbygge. På plats kommer vi att ställa till med folkfest, grillning, fotboll, dans, gerillaodling, lek och och mycket annat.

Onsdag den 9:e Maj, kl 18.00, ses vi i Tre Portar, kollektivhuset på Skarpnäcks Allé, för ett Linje 17 möte. På dagordningen står planering av paraden, idéer, förberedelser å vem gör vad. En kort presentation av vad de olika 17-grupperna gör och har på gång samt övriga frågor. Vimpel/plakat/banderollverkstad kommer att finnas på plats! Ta med material om du har!

Anmäl dig till Tre Portars öppna matlag på Tre Portars hemsida om du vill äta innan mötet (se under ”Öppet matlag” i vänsterspalten). Mat finns från 17:30! VÄLKOMNA! Se Facebook-event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *