Visionsmöte 24 mars som svar på dialogmötet

Bakgrund: Kommunen ordnade ett dialogmöte om planerad bebyggelse i Bagarmossenskogen i januari. Deltagarna fick efter mötet en lapp med sig hem där det stod ungefär att ”de förslag som går i linje med stadens planering eventuellt kan komma att inarbetas i kommunens förslag…” En överväldigande majoritet av de ca 200 deltagarna var emot ett radhusområde och en bilväg i Bagisskogen. De har nu spenderat 4 timmar på ett möte där bara de förslag och idéer som är överens med stadens var välkomna – någonting de fick veta först i efterhand!

Därför ordnar vi nu ett eget möte där alla idéer är välkomna. De som deltar får därefter rösta fram de bästa förslagen!

Leve Bagisskogen arrangerar 24 mars en Visionsdag för Bagarmossen-Skarpnäck lördagen den 24 mars i Skarpnäcks kulturhus. Öppettid kl. 12-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *