Rätt att bo-möte, 25 mars

Låt oss försvara hyresrätten! Möte söndagen den 25 mars kl 16.00 för alla intresserade av att försvara hyresrätten.
Möte med Rätt att bo och Rädda Linjalen på Hyresgästföreningens lokal i Linjalen, Åsögatan 79 (nära Södra station).
Bostadsbristen ökar. Marknadshyrorna smygs in. Allmännyttan reas inte bara ut genom ombildningar – utan hela fastigheter säljs även ut till privata bostadskoncerner: Svenska bostäder säljer nu ut 1172 lägenheter i Hagsätra (ca. 4 procent av sitt bestånd) och Familjebostäder säljer ut 1382 lägenheter i Blackeberg, Hässelby och Bromma/Ulvsunda (ca. 6,5 procent av beståndet) till privata fastighetsbolag. Samtidigt beräknas Stockholm växa med 800 000 invånare (ett helt Göteborg!) till år 2030. Var ska alla ta vägen? Hur kan vi ta striden om bostadsmarknaden i Stockholm och utveckla allmännyttan?
Välkomna på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *