Kan vi, vill vi, törs vi?

Vi behöver drömmar. Behovet av att formulera kulturpolitiska visioner är större än någonsin. Utifrån olika personers erfarenheter från sextiotalet och framåt vill vi tillsammans med er prata om våra drömmar.

Teater Reflex den 17 mars

AKT 1
kl 15-18

Dagen inleds med ett så kallat vittnesseminarium. Vi har samlat en panel av kunniga personer som var med när allting hände. Professor Kjell Östberg från Södertörns högskola inleder diskussionen. Han har skrivit bl. a en bok om 68-rörelsen och även en biografi över Olof Palme i två band. Panelens medlemmar fyller på med egna minnen och berättelser. Därefter kommer det viktigaste: Publikens egna hågkomster av denna spännande och vitala tid.
Fri entré

AKT II
kl 18 – hela natten

Stor härlig fest i sann -68 anda, billig mat & dryck och massor av musik. Gubborkestern med Kajsa spelar upp till dans, Vokalensemblen So What framför egna tolkningar av 70- talets pärlor, poporkestern Agadir, kören Trots Allt och många fler…
Entré 100 kr

Läs mer och boka en biljett till festen på www.teaterreflex.se. I samarbete med ABF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *