Drakfest: 11 september i Skarpnäck

Direkt efter äppelfesten i Kärrtorp (se nedan) blir det Drakfest i Skarpnäck, söndagen den 11/9 kl 13-17 bredvid Kaninparken i Skarpnäck (den som riskeras att byggas med hus och vägar).

Där kommer att finnas material och handledning för dem som vill bygga drakar, en liten scen med levande musik. Det är duon Frank som även kallar sig Minttu och Mathias Enberg som spelar piano och sjunger och Juan Cea som spelar visor. Det kommer att finnas korv och kaffe till försäljning och en del kommer sälja loppisgrejer. Om du vill sälja loppissaker så kom bara dit. Om du vill baka nåt och sälja är det mycket välkommet!

Inga hus eller vägar i våra gröna kilar.

Alla är varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *