Nästa stormöte: 21 augusti i Hammarbyhöjden

Nu är det klart att nästa stormöte för Nätverket Linje 17 ska hållas i Hammarbykyrkan, Nathorstvägen 44, Hammarbyhöjden (t-bana Skärmarbrink), söndagen 21 augusti, kl. 14.30. Dags för att komma igång igen med aktiviteterna och för att diskutera alla nya idéer! Fika och Linje 17-prylar (T-shirts m.m.) kommer finnas på plats. Sprid gärna till vänner, bekanta och grannar! Alla som är nyfikna på Nätverket Linje 17 är välkomna!

En reaktion på ”Nästa stormöte: 21 augusti i Hammarbyhöjden”

  1. Den 18 augusti. Kom och prata direkt med Fredrik Jensen, översiktsplanerare. i stockholms kulturhus , arkitektur stockholm.
    ett tips om man vill gå dit o prata om stadsplaneringen av stan och nu kan man också skicka in sina synpunkter till stadsplanerings kontoret med synpunkter om stadens utveckling gå in stockholm.se och arkitektur stockholm kom ihåg o skriva dirienumret sen i mejlet som står där
    ( arkitekutr stockholm-vad är det för namn eg. på en dialog/utvecklingsplan?)
    hälsningar pia u

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *